Hoe ziet de accommodatie eruit!

Er is een sfeervolle en volledig ingerichte verblijfsruimte, voorzien van zithoek, eethoek en een bar met tapinstallatie, (bier op aanvraag te reserveren) tv, muziekinstallatie met dvd speler. De accommodatie heeft een keuken met alle denkbare apparatuur, vaatwasser, 6-pitsgasstel, braadslee, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Er is een terras met tuinmeubilair. 

groepsaccommodatie3DSC04513klein2Op de begane grond zijn 5 slaapkamers geschikt voor 2/4 personen. Op de 1e verdieping zijn ook 5 slaapkamersvoor 2 personen. Totaal kunnen er 30 personen in de accommodatie. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Er staat een tv en er is een zitgedeelte, klein keukenblok, koffiezetapparaat, koelkast en kookgelegenheid aanwezig. 

DSC01326kleingroepsaccommodatie6De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden en zijn opgemaakt. Alle slaapkamers hebben een terras. Er zijn 3 slaapkamers op de begane grond toegankelijk voor mindervaliden. Deze kamers zijn voorzien van hoog/laag bedden met verstelbare zijkanten, aangepaste doucheruimte met douchestoel en beugels bij het toilet. De begane grond is rolstoeltoegankelijk. De slaapkamers zijn rook vrij.

groepsaccommodatie7DSC01470kleinHet huren van fietsen en kick-biken bestaat tot de mogelijkheid. Wilt u dit doen met uw  groep dan verzoeken wij u dit van te voren reserveren.
Recreatieteam en zwembad in het hoogseizoen.